KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Yolderesi Ortaokulu

Yolderesi Ortaokulu

Adres
YOLDERESİ MAH. YOLDERESİ KÜME EVLERİ NO 65 İÇ KAPI NO 1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Yolderesi Ortaokulunu saygın,güvenilir,başarılı ve örnek bir okul haline getirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerini ve çevrelerini tanımalarını sağlayarak sorumluluklarının sahip olduğu niteliklerin farkında olan;kendilerini yaşam boyu geliştiren,sorumlu,özgür,üretken,katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmalarını öğreten bir okul olmaktır.
Başarılar
Son üç yılda il ve ilçe bazında yapılan bilgi,sportif yarışmalarda 9 kupa,10 tane madalya kazanıldı.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.
Ulaşım
İl merkezine 37 km, İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır. Öğretmenlerin hem ile hem ilçeye öğretmen servisleri vardır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerin hem ile hem ilçeye öğretmen servisleri vardır. 45 dakikada bir araba bulunmaktadır. Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren yeni binasında eğitim yapmaktadır. Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.
köy tipi yerleşimdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine 37 , ilçeye 17 kilometre uzaklıktadır.(Kahramanmaraş merkezden okulumuza kadar tüm yollar yeni yapılmış olup asfalttır.Ayrıca Kahramanmaraş merkezden 7 km daha kısa bir yol bulunmaktadır.)